Vývoj elektronických platebních prostředků umožňujících vzdálený přístupu k peněžní hodnotě v ČR - Konečný, Marek; Stádník, Bohumil; Špániková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat vývoj elektronických platebních prostředků umožňujících vzdálený přístup k peněžní hodnotě v České republice. Práce se orientuje především na období 90. let minulého století, ve kterém elektronické platební prostředky zaznamenaly v tuzemsku největší rozvoj. Vedle charakterizování jednotlivých druhů těchto prostředků práce ukazuje možné způsoby zabezpečení na úrovni identifikace a autentizace klientů. Poslední kapitola zaměřující se na oblast platebních karet se pokouší nalézt závislosti mezi proměnnými a předpovědět budoucí stav pro rok 2015.
Vedoucí práce: Bohumil Stádník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses