Ekonomická náročnost atletiky v mezinárodním srovnání - Krejčová, Veronika; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Mirovský, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této diplomové práce je vyčíslit ekonomickou náročnost atletiky ve Středočeském kraji u dětí ve věku 6 -- 15 let. Teoretická část práce popisuje atletickou základnu v České republice včetně systému financování sportu. Tento systém je následně komparován se systémem financování sportu ve Francii. V praktické části je díky dotazníkovému šetření vyčíslena a okomentována ekonomická náročnost atletiky včetně jejich dílčích položek. Závěrečná diskuze se věnuje rozboru vyčíslených nákladů a jednotlivých položek a doporučením změn v systému financování atletiky a sportu obecně.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses