Controllingové nástroje riadenia podniku - Kajanová, Martina; Šiška, Ladislav, 1976-; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cieľom práce je prepojiť riadenie podniku pomocou strategických a operatívnych nástrojov s teoretickými poznatkami z oblasti controllingu. Konkrétne nástroje boli zvolené na základe zamerania a činnosti danej spoločnosti, v tomto prípade realitnej kancelárie. Strategické nástroje sú aplikované za účelom nájdenia príležitostí a hrozieb vyskytujúcich sa na realitnom trhu a analyzovania silných a slabých stránok spoločnosti. Operatívne nástroje controllingu sú použité na sledovanie vnútropodnikových výsledkov. V závere práce sú uvedené vlastné odporúčania a organizačne-ekonomické dopady aplikácie zvolených nástrojov.
Vedoucí práce: Ladislav Šiška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses