Mezinárodní obchod s hráči - Zemlák, Radek; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Musílek, Petr, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato diplomová práce si klade za úkol popsat a porovnat národní specifika v přestupních politikách. Práce by měla představit šest rozdílných světových lig, u kterých existuje domněnka, že existují národní specifika v obchodování s fotbalovými hráči. Cílem této diplomové práce je rozdělit vybrané národní ligy do skupin, podle kterých se dá usoudit, že mají odlišné způsoby přestupových politik a vyhodnotit jejich dopady na obchodování s hráči. Dílčí cíl práce je analyzování přestupního období jednotlivých lig. Vybrány byly následující ligy: Anglická Premier league, Italská Serie A, Česká Synot liga, Srbská Superliga, Brazilská Serie A a Indická Superliga.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses