Analýza dopadu regulace sekuritizace v USA a v EU - Fliedr, Pavel; Dvořák, Petr, 1960-; Špániková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce zkoumá vliv nové vlny regulace na obchodování na trzích se sekuritizovanými cennými papíry. Jelikož přístup k regulaci není na všech trzích stejný, byly přístupy k regulaci i zkoumaná data rozděleny do dvou teritorií - USA a EU. Práce si dává za cíl zhodnotit efekt nové regulace na stabilitu a efektivitu finančních trhů.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses