Udržitelnost veřejných financí v Itálii - Hemzová, Kateřina; Maaytová, Alena; Daněk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce vysvětluje teoretickou problematiku deficitu a dluhu, popisuje vývoj a charakter italského dluhu, zabývá se strukturou státního rozpočtu, vlivem reforem, hodnotí udržitelnost veřejných financí v Itálii v krátkém, středním i dlouhém období a doporučuje nápravu státního rozpočtu nezbytnou k návratu veřejných financí do udržitelného stavu.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses