Internetový obchod se zahraničními potravinami nejvyšší kvality.Podnikatelský plán. - Nekula, Petr; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá podnikatelským plánem. Hlavním cílem práce je vytvoření podnikatelského plánu a zodpovězení otázky ohledně ekonomické realizovatelnosti uvažovaného podnikatelského záměru. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V první části je probrána problematika podnikatelského plánu z teoretického hlediska. Jsou zde především uvedeny použité metodiky k jejímu zpracování. Ve druhé části je zpracován komplexní podnikatelský plán. V rámci plánu jsou rozpracovány všechny dílčí části dle zvolené metodiky. Následně je vyhodnocena otázka položená v jeho úvodu. Podnikatelský plán je zpracován s cílem možného využití v podnikatelské praxi.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses