Vývoj účetnictví v Rusku - Dolgikh, Tatiana; Skálová, Jana, 1967-; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem teto práce je představit vývoj a obecnou charakteristiku účetního systému Ruské federace v současné době a popsat mechanismus přechodu na Mezinárodní standardy účetního výkaznictví. Nejprve jsou zanalyzované základní fáze formování a vývoje účetnictví v Ruské Federaci a popsán jeho současný stav, včetně základních prvků jeho regulace. Dále se práce věnuje perspektivám a směrům vývoje účetnictví v dnešní době. V závěrečné části práce je zanalyzována statistika použití Mezinárodních standardů účetního výkaznictví v praxi a zjištěny základní problémy v souvislosti jejich použitím.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses