Využitie nutričného problému v praxi - aplikácia na McDonald's - Klaučová, Dominika; Kuncová, Martina, 1974-; Fíglová, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Záverečná práca je zameraná na riešenie nutričného problému v jednom z najznámejších fast foodov, konkrétne McDonald's. Cieľom je vytvorenie denného jedálneho lístka vzhľadom na doporučené nutričné hodnoty, pričom je dôležitá minimalizácia nákladov. Obmedzujúce podmienky sú zostavené z denných odporučených nutričných hodnôt. Prvá časť práce je zameraná na teoretickú definíciu nutričného problému. V druhej časti je popísaná nutričná problematika a v tretej časti sú riešené jednotlivé modifikácie zadaného problému
Vedoucí práce: Martina Kuncová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses