Import vína z Itálie - Krausová, Iveta (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá importem vína z Itálie. Je zde popsán celý průběh dovozu od výběru dodavatele, dopravy vína z Itálie, skladování, závozů k potenciálním odběratelům až po vyřízení potřebných náležitostí ze strany Celní správy. V další části práce bude zvážena i možnost outsourcingu dopravy, skladování, závozů k zákazníkům a vyřízení náležitostí ze strany Celní správy s využitím logistické firmy. Cílem práce je představení průběhu celého importu a následný výběr a vyhodnocení nejvhodnější varianty.