Import vína z Itálie - Krausová, Iveta; Vinš, Marek; Pelichovská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá importem vína z Itálie. Je zde popsán celý průběh dovozu od výběru dodavatele, dopravy vína z Itálie, skladování, závozů k potenciálním odběratelům až po vyřízení potřebných náležitostí ze strany Celní správy. V další části práce bude zvážena i možnost outsourcingu dopravy, skladování, závozů k zákazníkům a vyřízení náležitostí ze strany Celní správy s využitím logistické firmy. Cílem práce je představení průběhu celého importu a následný výběr a vyhodnocení nejvhodnější varianty.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses