Ohodnocení akcie Komerční banka - Žáčková, Kristýna; Veselá, Jitka; Cibulka, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akciového titulu Komerční banka, a.s. kotovaného na Burze cenných papírů Praha, a.s. Jejím hlavním cílem je provést fundamentální analýzu akciového titulu na úrovni globální, sektorové a firemní, stanovit vnitřní hodnotu akcie a provést investiční doporučení. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola je zaměřena na vliv makroekonomických veličin na akciový trh. Druhá část se zabývá odvětvovými faktory českého bankovního sektoru. Třetí část obsahuje výpočet vnitřní hodnoty akcie Komerční banka, a.s. V závěru je provedeno celkové zhodnocení a formulováno investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses