Finanční analýza a finanční plán CECHO – BOHUMIL CEMPÍREK s. r. o. - Šípková, Radka; Marek, Petr; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s. r. o. a sestavit finanční plán. V metodické práci jsou vymezeny ukazatele, které jsou následně použity v praktické části. Samotná analytická část obsahuje finanční analýzu dané společnosti za roky 2008 až 2013, porovnání s konkurencí a s odvětvím, do kterého společnost spadá. Poslední část tvoří finanční plán na rok 2014.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses