Mysteria Pragensia jako produkt kulturního turismu - Hrabáková, Barbora (2015)
Teoretická část této práce je zaměřena na vymezení produktu a jeho charakteristik v prostředí kulturního turismu a na teorii tvorby produktu v podobě expozice. V praktické části se budu zabývat projektem Mysteria Pragensia. Cílem této práce je popsat projekt Mysteria Pragensia jakožto produkt kulturního cestovního ruchu při vycházení ze znalostí shrnutých v teoretické části. Zanalyzuji jednotlivé složky tohoto produktu: expozice, vycházky a eventy, rozšířený produkt. Zhodnotím celý projekt z marketingového hlediska a z hlediska jeho spolupráce s dalšími subjekty v rámci destinace Praha.