Mysteria Pragensia jako produkt kulturního turismu - Hrabáková, Barbora; Tyslová, Irena; Tittelbachová, Šárka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Teoretická část této práce je zaměřena na vymezení produktu a jeho charakteristik v prostředí kulturního turismu a na teorii tvorby produktu v podobě expozice. V praktické části se budu zabývat projektem Mysteria Pragensia. Cílem této práce je popsat projekt Mysteria Pragensia jakožto produkt kulturního cestovního ruchu při vycházení ze znalostí shrnutých v teoretické části. Zanalyzuji jednotlivé složky tohoto produktu: expozice, vycházky a eventy, rozšířený produkt. Zhodnotím celý projekt z marketingového hlediska a z hlediska jeho spolupráce s dalšími subjekty v rámci destinace Praha.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses