Možnosti financování bydlení a jejich komparace - Ručková, Alena; Radová, Jarmila; Michalíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce na téma Možnosti financování bydlení a jejich komparace se zabývá jednotlivými alternativami v oblasti financování bydlení, teoretickým výkladem a praktickým srovnáním pomocí veřejně přístupných online softwarů. Jejím cílem je zjistit, který ze všech uvažovaných způsobů, ať už prostřednictvím vlastních či cizích finančních zdrojů, je po finanční stránce pro rodinu či jedince nejvýhodnější. Během teoretické i praktické části je uvažováno mnoho ukazatelů, které mají vliv na volbu prostředku určeného k financování bydlení. Mezi nejdůležitější faktory patří úrokové sazby, RPSN, poplatky, státní podpory, zdanění nebo samotné splátky. V rámci bakalářské práce je použita empirická metoda v podobě dotazníků i logická metoda ve formě komparace.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses