Kariérní růst učitelů středních škol - Barteček, Marek; Krpálková-Krelová, Katarína; Dvořáček, Jiří, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce se zaměřuje na popis, hodnocení a komparaci různých kariérních systémů pro učitele několika států s kariérním systémem v České republice. Je také možné zde nalézt několik rad pro zlepšení stávajícího českého kariérního systému pro učitele.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses