Podnikatelský plán na založení mateřské školky - Bauerová, Lenka; Zadražilová, Dana, 1958-; Zmeškalová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení mateřské školky v Praze. Práce se v úvodní části zabývá problematikou předškolního vzdělávání v České republice a shrnuje možnosti forem péče o děti předškolního věku a legislativní a hygienické požadavky s tím spojené. Hlavní část práce se zabývá vytvořením reálného podnikatelského plánu na založení soukromé mateřské školy včetně analýz potřebných pro založení a provoz mateřské školy (charakteristika produktu a vlastníka, analýzy trhu, konkurence a zákazníků, SWOT analýza, analýza rizik projektu) a marketingového plánu. V závěrečné části je vypracován finanční plán ve třech možných variantách vývoje s následným vyhodnocením celého projektu.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses