Animační přínosy činnosti kulturní příspěvkové organizace (na příkladu Praha 14 kulturní) - Šťastná, Tereza; Tyslová, Irena; Janištinová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce zpracovává téma sociokulturní animace ve vztahu k činnosti příspěvkové organizace Praha 14 kulturní. Práce pojednává o teoretických aspektech animace, v dalších částech se pak věnuje problematice sociokulturní animace u nás i v jiných evropských zemích. Její praktická část se zaměřuje na strategii, cíle a především aktivity Prahy 14 kulturní, které oživují skrytý potenciál Městské části Praha 14 a jejích obyvatel, a jsou tak příkladem sociokulturní animace.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses