Finanční analýza Crocodille ČR, spol. s r. o. - Fabulová, Marcela; Dufková, Eva; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo provést finanční analýzu vybraného podniku Crocodille ČR, spol. s r. o., a tedy zhodnotit zdraví tohoto podniku po finanční stránce pomocí jednotlivých ukazatelů a modelů spadající do finanční analýzy v letech 2009 až 2013. Práce je rozdělena na část metodickou a praktickou. V metodické části je představena vertikální a horizontální analýza, poměrové ukazatele rentability, aktivity a likvidity, bankrotní model Index IN05, bonitní model Kralicekův Quick Test a SWOT analýza. Praktická část práce obsahuje aplikace těchto ukazatelů a modelů a srovnání jejich výsledků s konkurencí BAPA, s. r. o. V závěru práce jsou shrnuty nabyté poznatky, které jsou doplněny doporučeními pro budoucí finanční řízení.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses