Vliv finančního vzdělávání na ekonomiku - Krejza, Martin (2015)
Tématem diplomové práce je "Vliv finančního vzdělávání na ekonomiku". Práce si klade za cíl popis historického vývoje i současné situace finančního vzdělávání a prokázání jeho vlivu na ekonomiku. Zaměřuje se na zkoumání transmisního mechanismu mezi finančním vzděláváním a makroekonomickou výkonností země. Práce je podpořena studiemi a analýzami jednotlivých složek tohoto mechanismu.