Vliv finančního vzdělávání na ekonomiku - Krejza, Martin; Blahová, Naďa, 1958-; Marková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tématem diplomové práce je "Vliv finančního vzdělávání na ekonomiku". Práce si klade za cíl popis historického vývoje i současné situace finančního vzdělávání a prokázání jeho vlivu na ekonomiku. Zaměřuje se na zkoumání transmisního mechanismu mezi finančním vzděláváním a makroekonomickou výkonností země. Práce je podpořena studiemi a analýzami jednotlivých složek tohoto mechanismu.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses