Vyhodnocení stylů rozhodování ve vybraných společnostech hotelnictví - Švachová, Michaela; Hrůzová, Helena, 1954-; Procházková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou stylu rozhodování manažerů ve vybraných společnostech. Práce je rozdělená na teoreticko - metodologickou část, charakteristiku společností a kvalitativní analýzu stylu rozhodování. Teoreticko - metodologická část je rozdělená do čtyř podkapitol a je zaměřená na manažerské rozhodování, rozhodovací procesy, styly rozhodování a metodologii. Druhá část bakalářské práce obsahuje charakteristiku společností. Třetí část bakalářské práce se zabývá kvalitativní analýzou stylu rozhodování manažerů. V této části je taktéž vyhodnoceno, jaký styl rozhodování manažeři používají, zda se orientují více na pracovníky nebo na úkoly a jaká je atmosféra na pracovišti. Cílem bakalářské práce je analyzovat, jaký styl rozhodování manažeři používají, a uvést konsekvence související s volbou stylu rozhodování.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses