Analýza financování lůžkové péče v České republice - Phan, Ngoc Ha; Mikušová, Pavla; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce "Analýza financování lůžkové péče v České republice" se zaměřuje na problematiku financování lůžkových zařízení. Umožňuje získat přehled o zařízeních poskytující lůžkovou péči, snaží se seznámit čtenáře s fungováním systému financování nemocnic, jeho úhradovými mechanismy a představit princip financování lůžkové péče v nemocnicích vybraného kraje Vysočina, jehož statistické ukazatele, náklady a výnosy jednotlivých nemocnic jsou analyzovány a porovnávány v rámci území České republiky. Pro analýzu jsou použity výroční zprávy nemocnic, jejich účetní závěrky, údaje zveřejňované ČSÚ a prostřednictvím ÚZIS ČR.
Vedoucí práce: Pavla Mikušová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses