Finanční benchmarking - Palanevich, Yana; Neumaierová, Inka, 1960-; Volencová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce je zaměřená na finanční benchmarking společnosti TULIPA PRAHA s.r.o. Cílem této práce je zhodnotit finanční situaci podniku, odhalit jeho silné a slabé stránky a na základě použítí benchmarkingového diagnastického systému finančních indikátorů INFA zjistit, jak efektivně se podnik chová ve srovnání s odvětvím a s nejlepšími podniky v tomto odvětví. Teoretická část obsahuje charakteristiku finanční analýzy, na jejímž základě se finanční benchmarking provádí, definici důležitých postupů a metod. Druhá část podrobně popisuje společnost, odvětví a aplikace finanční analýzy INFA. V závěru je posouzení výsledků, kterých během této práce bylo dosaženo.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses