Vytvoření android aplikace za pomoci nutričního problému - Havlík, Vratislav; Kobzareva, Maria; Fábry, Jan, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit aplikaci pro operační systém Android. Aplikace bude mít za úkol za pomoci optimalizace co nejlépe využít zdroje domácností. Způsob optimalizace si zvolí uživatel sám, aby byl co nejspokojenější. Aplikace zde využívá lineárního programování, přesněji řečeno nutričního problému. V první části se práce bude zabývat obecně lineárnímu programování, v druhé části bude představen nutriční problém, třetí část bude věnována optimalizaci zdravé stravy, ve čtvrté části budou představeny programovací základy systému Android a nakonec v páté části se práce zaměří na samotnou aplikaci.
Vedoucí práce: Maria Kobzareva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses