Analýza účetních závěrek vybraného podniku z pohledu potenciálního investora - Skulinová, Michaela (2015)
Bakalářská práce pojednává o rozboru účetních závěrek vybraného podniku z pohledu potenciálního investora. V první kapitole teoretické části je popsána účetní závěrka podle českých účetních předpisů. Následující kapitola teoretické části je věnována zájmům investora. Praktická část je zaměřena na rozbor vybraných položek účetních výkazů. Cílem bakalářské práce je analyzovat účetní závěrku z pohledu potenciálního investora.