Analýza účetních závěrek vybraného podniku z pohledu potenciálního investora - Skulinová, Michaela; Trnka, Michal; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce pojednává o rozboru účetních závěrek vybraného podniku z pohledu potenciálního investora. V první kapitole teoretické části je popsána účetní závěrka podle českých účetních předpisů. Následující kapitola teoretické části je věnována zájmům investora. Praktická část je zaměřena na rozbor vybraných položek účetních výkazů. Cílem bakalářské práce je analyzovat účetní závěrku z pohledu potenciálního investora.
Vedoucí práce: Michal Trnka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses