Ocenenie spoločnosti OKD, a.s. - Šišo, Peter; Brabenec, Tomáš; Hamplová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práca sa zaoberá vývojovými trendmi na trhu uhlia, vzťahmi medzi cenou uhlia a cenami iných komodít, prognózou cien uhlia v horizonte pätnástich rokov pomocou štatistických nástrojov a ocenením spoločnosti, ktorej hlavná činnosť podnikania je ťažba a predaj uhlia. Práca ďalej analyzuje citlivosť hodnoty spoločnosti na výkyvy v prognózovaných cenách uhlia a iných komodít.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses