Dlouhodobá nezaměstnanost v Ústeckém kraji - Kuchařová, Lucie (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku dlouhodobé nezaměstnanosti v Ústeckém kraji. První část bude spojená s teoretickým vymezením pojmů, které souvisejí s dlouhodobou nezaměstnaností. Praktická část bude věnována analýze dlouhodobé nezaměstnanosti v Ústeckém kraji z pohledu pohlaví, věku a zaměstnání.