Dlouhodobá nezaměstnanost v Ústeckém kraji - Kuchařová, Lucie; Pavelka, Tomáš, 1975-; Löster, Tomáš, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku dlouhodobé nezaměstnanosti v Ústeckém kraji. První část bude spojená s teoretickým vymezením pojmů, které souvisejí s dlouhodobou nezaměstnaností. Praktická část bude věnována analýze dlouhodobé nezaměstnanosti v Ústeckém kraji z pohledu pohlaví, věku a zaměstnání.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses