Osobní a rodinné finance - finance vysokoškolského studenta - Palicová, Helena; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2015)
V diplomové práci Osobní a rodinné finance s podtitulem Finance vysokoškolského studenta je pojednáváno o cestě ke spokojenějšímu životu, a to prostřednictvím řízení osobních financí. Stejně jako je nutné řízení financí podniku, je nezbytné, aby si každý řídil své osobní finance. Je zde naznačeno, jak je vhodné své finance řešit, na co se zaměřit, navíc je to zde i prakticky předvedeno na příkladu vysokoškolského studenta, kde jsou analyzovány jeho cíle a potřeby, následně naznačeno možné řešení jeho financí.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses