Konsolidace zahraniční organizační složky - IFRS vs. české účetní předpisy - Švaříček, Robin; Vašek, Libor, 1978-; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce je zaměřena na problematiku konsolidace zahraniční organizační složky (dle NOZ pobočka) s hlavním zaměřením na nalezení odpovědi na otázku, zda při konsolidování skupiny, ve které se nachází také zahraniční organizační složka, se bude postupovat dle českých účetních předpisů a dle mezinárodních standardů účetního výkaznictví identicky, či pravidla těchto dvou systémů vedou k odlišným řešením. Toto se týká především problematiky použití zahraničních kurzů pro přepočet do měny vykazovací.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses