Personální činnosti ve společnosti Jednota, spotřební družstvo ve Zlíně - Machů, Roman (2015)
Bakalářská práce se zabývá personální činností ve společnosti Jednota, spotřební družstvo ve Zlíně. V první části práce je uveden historický vývoj personálních činností, druhá část přibližuje současný pohled na řízení lidských zdrojů. Třetí část popisuje současné personální činnosti ve společnosti a čtvrtá část ukazuje silné a slabé stránky organizace, na jejichž základě je vypracován návrh změn personálních činností ve společnosti.