Personální činnosti ve společnosti Jednota, spotřební družstvo ve Zlíně - Machů, Roman; Palíšková, Marcela, 1961-; Quigley, Martin John David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá personální činností ve společnosti Jednota, spotřební družstvo ve Zlíně. V první části práce je uveden historický vývoj personálních činností, druhá část přibližuje současný pohled na řízení lidských zdrojů. Třetí část popisuje současné personální činnosti ve společnosti a čtvrtá část ukazuje silné a slabé stránky organizace, na jejichž základě je vypracován návrh změn personálních činností ve společnosti.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses