Mzdové účetnictví - Krejčí, Tomáš; Ašenbrenerová, Petra; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce na téma mzdové účetnictví se zabývá problematikou zaměstnávání osob. V teoretické části analyzuje podmínky jejich zaměstnávání, odměňování a dále výpočet zákonných srážek z příjmů, kterými jsou pojistné na veřejné zdravotní pojištění, pojistné na sociální zabezpečení a daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti. V závěru teoretické části se zabývá povinnostmi zaměstnavatele vůči institucím. V praktické části ukazuje postup výpočtu a účtování mezd vycházejíc z poznatků teoretické části.
Vedoucí práce: Petra Ašenbrenerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses