Zhodnocení ekonomického vývoje podniku Clasic Cotton, spol. s r.o. - Leschtinová, Anna; Boukal, Petr, 1962-2022; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce "Zhodnocení ekonomického vývoje podniku Clasic Cotton, spol. s r.o." se zaměřuje na zhodnocení finančního zdraví dané společnosti prostřednictvím ekonomické analýzy. Analýza je vypracována za období pěti let, 2009 -- 2013. V teoretické části jsou popsány zvolené metody analýzy. V praktické části je nejprve představena společnost Clasic Cotton s.r.o. a následně je provedena analýza v jejím prostředí. Mezi použité metody patří -- absolutní ukazatele, poměrové ukazatele, pyramidový rozklad Du Pont, ekonomická přidaná hodnota, bankrotní modely a další. V závěru práce jsou výsledky analýzy shrnuty a na jejich základě je zhodnocen vývoj firmy.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses