Audit účetní závěrky v praxi - Martínková, Pavla (2015)
Diplomová práce se zabývá auditem účetní závěrky. Řeší charakteristiku a vývoj auditu, a zároveň legislativu, podle které se musí účetní jednotky řídit při vypracování účetní závěrky. Objasňuje, jaké nároky jsou kladeny na osoby vykonávající audit. Vysvětluje auditorské postupy od činností před přijetím zakázky až po vydání výroku auditora. Praktická část se zabývá auditem reálné závěrky vybrané obchodní společnosti.