Audit účetní závěrky v praxi - Martínková, Pavla; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá auditem účetní závěrky. Řeší charakteristiku a vývoj auditu, a zároveň legislativu, podle které se musí účetní jednotky řídit při vypracování účetní závěrky. Objasňuje, jaké nároky jsou kladeny na osoby vykonávající audit. Vysvětluje auditorské postupy od činností před přijetím zakázky až po vydání výroku auditora. Praktická část se zabývá auditem reálné závěrky vybrané obchodní společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses