Analýza účetních vnitropodnikových směrnic na příkladu veterinární kliniky - Piechaczek, Petr; Šindelář, Michal; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vnitropodnikových směrnic v účetnictví. Cílem je poukázat na významnost vnitropodnikových směrnic pro účetní jednotky, konkrétně na příkladu veterinární kliniky. V první části je rozebíráno, jaké jsou nutné náležitosti při založení veterinární kliniky z hlediska zákonných norem. Druhá část představuje, co to jsou vnitropodnikové směrnice a na jaké oblasti se směrnice mohou vztahovat. V poslední části se pak bakalářská práce zaměřuje podrobněji na jednu oblast, ve které se vnitropodnikové směrnice využívají, a to na inventarizaci zásob.
Vedoucí práce: Michal Šindelář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses