Komparace daňové evidence a účetnictví individuálního podnikatele - Otava, Lukáš; Ašenbrenerová, Petra; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním dvou nejčastějších evidencí podnikání individuálního podnikatele. Cílem této práce je seznámit podnikatele s daňovou evidencí a účetnictvím individuálního podnikatele a pomoci mu vybrat nejvhodnější variantu. V první části práce jsou vymezeny základní pojmy, následně je popsán obsah samotných způsobů evidence. Konec teoretické části je věnován konci zdaňovacího období a přechodu z daňové evidence na účetnictví. V praktické části je pak řešen komplexní příklad pomocí zmíněných evidencí a závěrečné srovnání.
Vedoucí práce: Petra Ašenbrenerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses