Plánování vývoje stavebního materiálu a jeho uvedení na trh pomocí metod řízení projektů - Horský, Vojtěch (2015)
Cílem bakalářské práce je pomocí vybraných metod projektového řízení analyzovat projekt uvedení nového stavebního materiálu (cihly) na trh. Teoretická část práce popisuje vybrané metody a nástroje projektového řízení. V praktické části je projekt poté naplánován pomocí softwaru MS Project 2013. Pomocí výstupů z tohoto softwaru jsou provedeny analýzy času, nákladů, zdrojů a rizika projektu. Z těchto analýz vyplývá, že došlo k dodržení časového harmonogramu prací, finanční rozpočet nebyl překročen, zdroje projektu byly v jeho průběhu efektivně využívány a všechna rizika projektu byla akceptovatelná. Projekt lze považovat za úspěšný.