Plánování vývoje stavebního materiálu a jeho uvedení na trh pomocí metod řízení projektů - Horský, Vojtěch; Melechovský, Jan; Čížek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem bakalářské práce je pomocí vybraných metod projektového řízení analyzovat projekt uvedení nového stavebního materiálu (cihly) na trh. Teoretická část práce popisuje vybrané metody a nástroje projektového řízení. V praktické části je projekt poté naplánován pomocí softwaru MS Project 2013. Pomocí výstupů z tohoto softwaru jsou provedeny analýzy času, nákladů, zdrojů a rizika projektu. Z těchto analýz vyplývá, že došlo k dodržení časového harmonogramu prací, finanční rozpočet nebyl překročen, zdroje projektu byly v jeho průběhu efektivně využívány a všechna rizika projektu byla akceptovatelná. Projekt lze považovat za úspěšný.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses