Příprava a organizace skautského tábora pomocí metod řízení projektů - Kalousek, Petr (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím metod řízení projektů pro potřeby přípravy a organizace skautského tábora střediska Přelouč. Teoretická část se zabývá základními pojmy, metodami a analýzami používanými v řízení projektů. Tyto znalosti jsou v praktické části aplikovány na zmíněný projekt. V bakalářské práci je také představena podoba skautského tábora a fungování střediska. Projekt je kompletně naplánován a zpracován pomocí programu MS Project od společnosti Microsoft. Průběh jednotlivých činností včetně kritické cesty je zachycen pomocí Ganttova diagramu.