Vývoj a implementace webového portálu typu sociální sítě s využitím metod řízení projektů - Navrátilová, Lucie (2015)
Bakalářská práce na téma "Vývoj a implementace webového portálu typu sociální sítě s využitím metod řízení projektů" se zabývá teoretickou i praktickou stránkou řízení projektů. V teoretické části jsou popsány a vysvětleny základní pojmy projektového řízení. V úvodu praktické části je nastíněn reálný řešený projekt. Dále jsou rozepsány jeho jednotlivé fáze a znázorněn Ganttův diagram s kritickou cestou. Za pomoci MS Project byla provedena analýza času, zdrojů a nákladů. V závěru byla provedena i analýza rizika a vyhodnocení projektu.