Vývoj a implementace webového portálu typu sociální sítě s využitím metod řízení projektů - Navrátilová, Lucie; Melechovský, Jan; Zouhar, Jan, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce na téma "Vývoj a implementace webového portálu typu sociální sítě s využitím metod řízení projektů" se zabývá teoretickou i praktickou stránkou řízení projektů. V teoretické části jsou popsány a vysvětleny základní pojmy projektového řízení. V úvodu praktické části je nastíněn reálný řešený projekt. Dále jsou rozepsány jeho jednotlivé fáze a znázorněn Ganttův diagram s kritickou cestou. Za pomoci MS Project byla provedena analýza času, zdrojů a nákladů. V závěru byla provedena i analýza rizika a vyhodnocení projektu.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses