Státní podpora stavebního spoření v ČR - Kasalová, Monika (2015)
Bakalářská práce se zabývá státní podporou stavebního spoření v ČR. Jelikož jsou výdaje státu na tuto podporu součástí výdajů veřejných, věnuji se v první části jejich charakteristice a členění. Dále navazuji konkrétněji na výdaje mandatorní. Popisuji jejich strukturu a analyzuji jejich vývoj v rozmezí let 2000 - 2013. V druhé části se již zaobírám konstrukcí, vývojem stavebního spoření a státní podpory na základě legislativních změn, které nastaly během let působení tohoto produktu na českém trhu. Poslední část věnuji analýze návrhů možných změn ve stavebním spoření a jejich dopadům na státní rozpočet a celý systém stavebního spoření.