Státní podpora stavebního spoření v ČR - Kasalová, Monika; Urbánek, Václav; Bušovský, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá státní podporou stavebního spoření v ČR. Jelikož jsou výdaje státu na tuto podporu součástí výdajů veřejných, věnuji se v první části jejich charakteristice a členění. Dále navazuji konkrétněji na výdaje mandatorní. Popisuji jejich strukturu a analyzuji jejich vývoj v rozmezí let 2000 - 2013. V druhé části se již zaobírám konstrukcí, vývojem stavebního spoření a státní podpory na základě legislativních změn, které nastaly během let působení tohoto produktu na českém trhu. Poslední část věnuji analýze návrhů možných změn ve stavebním spoření a jejich dopadům na státní rozpočet a celý systém stavebního spoření.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses