Výroční zpráva Národní knihovny ČR - Augustová, Kateřina; Zouhar, Tomáš, 1981-; Svoboda, Michal, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této bakalářské práce je přiblížení sestavování výročních zpráv příspěvkovými organizacemi. Teoretická část je zaměřena na definování neziskových organizací, jejich rozdělení a stručnou historii. Práce se dále blíže věnuje příspěvkovým organizacím, hlavním zásadám jejich hospodaření a účtování. Závěr teoretické části seznamuje s výroční zprávou. Praktická část začíná představením příspěvkové organizace - Národní knihovny České republiky, následuje analýza její výroční zprávy a finančních výkazů.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses