Využití metod řízení projektů pro stavbu vodní elektrárny - Cibíková, Simona; Melechovský, Jan; Novotný, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím metod řízení projektů pro stavbu vodní elektrárny. Práce je rozdělena na dvě části. V první části této práce jsou vysvětleny základní pojmy, postupy a metody, které jsou používány při řízení projektů. Druhá část se zabývá popisem a naplánováním reálného projektu, kterým je stavba vodní elektrárny. Tato vodní elektrárna byla postavena roku 2010 na řece Berounce u obce Nezabudice v okrese Rakovník. Projekt je naplánován pomocí softwaru MS Project. Nejdříve jsou uvedeny etapy a činnosti projektu, na Ganttově diagramu je zobrazena kritická cesta a návaznosti jednotlivých činností. Dále je popsána analýza času, nákladů a rizika. Nakonec je celý projekt zhodnocen a porovnán s reálnou stavbou.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses